За доброто в нас

С много ентусиазъм и открити сърца театралната трупа при СУ „Петко Рачов Славейков“ се включи в благотворителната кампания „Да помогнем на Сиси да проходи“.  Инициативата е на Димитър Димитров – един от организаторите на кампанията, бивш възпитаник на училището и режисьор на постановката, която Славейковци подготвят с настроение и истинска театрална страст. В последната априлска вечер те ще представят на публиката своя интерпретация на „Госпожа Стихийно бедствие“ – емблематично представление на голямата Стоянка Мутафова. Прекрасните ни млади театрали вложиха душа и сърце, искрено се забавляваха на репетициите и са готови да стъпят на сцената на ДТ „Йордан Йовков“ с каузата на добротворци. Сумата, събрана от продажба на билети, ще е изцяло за продължаващото лечение на Станислава Петрова от Добрич, която е в инвалидна количка от близо 5 години след претърпяна катастрофа. Много емоции, искрен смях и неочаквани обрати обещават Славейковци. Представлението започва в 19 ч., днес, 30 април 2024 г., а два часа преди това, пред входа на театъра, ще се състои и благотворителен великденски базар.

Със същото представление талантите ни ще се представят и на сцената на Международния фестивал „Светът в детските длани“, 3-7 юли 2024 г., в гр. Балчик.

В навечерието на най-светлия християнски празник – Великден, да отворим сърцата и душите си за вярата, надеждата и любовта! Заповядайте!

Фотогалерия: Снимки от генералната репетиция на Славейковци.

Comments are closed.