Виртуална Коледна изложба на Славейковци

С чудесни рисунки и картички, създаващи коледно настроение, завършва 2020 година за децата от СУ “П. Р. Славейков“.
Коледа е време, в което си припомняме, че най-ценните подаръци са усмивките, топлите прегръдки, моментите с близки хора. Това е празникът, който дава най-много топлина и уют в дома и семейството. Празничната украса прави настроението вкъщи приповдигнато и позитивно.
45 творения на възпитаниците на училището, на възраст от 6 до 14 години, станаха част от виртуална изложба. Малките таланти представиха Коледа през своите очи. С вдъхновение и замах децата нарисуваха Дядо Коледа, Снежен човек, елхи и коледни звезди, снежни пейзажи и коледни венци. За своите платна Славейковци са ползвали пастели, водни и темперни бои, флумастери, моливи.
Искреността и чистотата на рисунките, които бликат от произведенията, замахът на молива и четката, показват вдъхновението, което малките художници черпят от Коледното вълшебство. Всички творби бяха представени на виртуална изложба в навечерието на Коледните и Новогодишните празници.
Ръководителите на талантливите деца, г-жа Наталия Георгиева и г-н Велин Николов, им пожелават никога да не губят усета си за красота и да продължават да творят сега и за в бъдеще.
С Коледните празници идват добрите думи, хубавите усмивки и сбъднатите мечти.

Comments are closed.