Традиционен маскарад за Хелоуин

По традиция учениците от горен курс, профил „Чуждоезиков-английски език”  посрещнаха весело и безстрашно Helloween. Главните организатори на тържеството бяха тинейджърите от 9 а и 11 а клас.

Вечерта беше изпълнена със страх, смях и интересни костюми, маски и представяне на традицията на празника на английски и български език. Момчетата представиха страстен нощен танц, след който последва скеч специално за зайчетата от осми клас.

Учеиците от 9 а клас оригинално разказаха смешната история, как според тях са произлезли сиамските близнаци, а батковците от 11 клас изясниха дългоочаквания отговор на детския въпрос: „Кой е по-добър: Арнолд Шварценегер или Силвестър Сталоун”.

След това дойде ред и на игрите, които всички очакваха с нетърпение. В тях се проявиха пълните с енергия зайчета, като в първата игра победител стана Димитър от 8 а клас, в следващата неоспорим победител беше Константин, също от 8 а, и в последната, позната за всички ни игра „музикален стол”, наградата получи Дария от 1 а.

След всички страхотии и изненади, накрая дойде ред и на журито да обяви крал и кралица на привиденията и таласъмите. Това бяха Виктор от 9 а и Габриела от 7 клас – и двамата в естествени образи.

Парите за вход на партито, които 9 а клас събра, ще бъдат използвани с цел подпомагане на деца с увреждания.

Comments are closed.