Седмокласниците ни – първи в областта на НВО по БЕЛ

По тържествен и вълнуващ начин седмокласниците ни получиха свидетелствата си за завършен прогимназиален етап. За поредна година  Славейковци постигнаха много високи резултати на НВО по БЕЛ и математика, въпреки трудностите от онлайн обучението – първи в областта по БЕЛ и трети по математика. Горди с постигнатите резултати, доволни от положения труд, увенчан с бленувания успех, седмокласниците ни бяха специално поздравени от директора на училището, г-н Георги Георгиев.

Своята благодарност към всички учители и ръководството на училището от името на всички родители и деца изказа в емоционална и трогателна реч г-жа Любомира Янкова.

Изключително мил и докосващ бе музикалният поздрав на седмокласничката Виктория Василева с изпълнението й на песента „Незавършен роман“.

Г-н Георги Георгиев връчи грамотите на пълните отличници от прогимназиалния етап на обучение, отправяйки им индивидуални благопожелания. Отличена със специална награда и грамота бе седмокласничката Екатерина Вълчанова, която завоюва първо място на националното състезание „Лаборатория за изкуството“, инициирано от МОН.

Вдъхновяващ и емоционален бе и музикалният поздрав послание в изпълнение на Петя Йорданова от 6 а клас.

Comments are closed.