Над 4000 лв. събраха Славейковци в подкрепа на малкия Тихомир

С общо хоро, много усмивки и прекрасно пролетно настроение завърши концертът под наслов „Направи добро, подай ръка! Да помогнем на малкия Тихомир“, иницииран от Славейковци. До този момент от продажба на билети и дарения са събрани 4044 лв. С много вълнение и съпричастност всички се обединиха около каузата да подкрепят 7-годишният Тихомир, страдащ от рядко генетично заболяване. Благотворителната проява събра настоящи и бивши ученици, приятели и съмишленици, които споделиха щастието да подадеш ръка и направиш добро.


На импровизираната сцена в двора на училището с много любов и положителна енергия ни заредиха артистичните Виктория Златева и Гергана Митева, гласовитите Петя Йорданова и Симона Тодорова, малкият виртуоз на акордеона – Тодор Тодоров, страхотните Максим Панайотов, Димитрина Германова, Божидар Димов- Бобо и Александър Петров. Концертът завърши с изпълнение на вдъхновените танцьори от Представителна детска танцова студия „Добруджа”, с ръководител Стоян Господинов. Продиктувана от желанието на всички да върнат усмивката на малкия Тихомир и с вяра в силата на добрата мисъл, благородната инициатива се превърна в магия от музика, усмивки и надежда.
„Да подадеш ръка е най-естественото човешко действие, това е основание да се наричаме хора. Нека не чакаме “световен ден”, за да бъдем добри и празник за да обичаме! Светът вероятно ще е далеч по-поносим, ако обичаме и сме по-добри всеки ден!“ Емоционалният заряд, обичта и подкрепата за малкото момче направиха усещането неповторимо и доказаха за пореден път, че Славейковци са добротворци, с големи сърца.

Comments are closed.