На добър час, седмокласници!

Отива си и този юни. Отива си и поредният невероятен Славейковски випуск седмокласници. Училищният двор за последно се оглася от техния смях. Топлото слънце прелива в  чаровните усмивки на момичетата и момчетата от голямото ни семейство в прогимназията. Пространството става все по-шарено, всички се поздравяват и прегръщат. Чакането да настъпи голямото междучасие, споделените тайни и мечти в класните стаи, приятелствата, общите тревоги и вълнения, преживени през годините, ги карат да са все повече заедно - щастие е, че си с тези хора, че обичате това, което правите заедно. Беше и трудно, и весело! Беше хубаво, но… свърши!

Специална програма, мили послания към учителите, награди и сълзи - един вълнуващ празник не на раздялата, а на новото начало. Празник на днешните успехи и утрешни победи. Финалният спринт за седмокласниците се превърна в триумф! Множество момичета и момчета от 7а, 7б, 7в, 7г и 7д клас постигнаха впечатляващ резултат – свидетелство за основно образование само с отлични оценки! Грамоти на отличниците на випуска връчи развълнуваният директор на училището, г-н Георги Георгиев.

За уроците, които са научили в училище, тийнейджърите благодарят не на учебниците, а  на своите  учители и родители. Казват ни „сбогом“ и гледат с широко отворени очи напред – към следващия връх, който ще покорят.

Скъпи седмокласници, днес не се сбогуваме, а си казваме довиждане. Дори и пътищата ни да се разделят, сме сигурни, че пак ще се срещнем. Винаги сте „Добре дошли !“ при нас, във вашето училище. Изпращаме ви с тъга, но и с усмивка и вяра, защото сме убедени, че ви предстоят безброй незабравими моменти!

Благодарим на вас и вашите учители за всички успехи, за покорените върхове, за цялата отдаденост!

Борете се, впускайте се смело в предизвикателства, запазете любознателността и стремежа към откривателство! Никога не спирайте да опитвате и да се учите! Преследвайте мечтите си! Преодолявайте трудностите!

Вървете по избрания път, спокойни и удовлетворени, защото сме ви научили на най-важния житейски урок – успехът се крие в самите вас!

На добър час!

Comments are closed.