На добър час на нашите осмокласници

Нестандартно посрещане в първия учебен ден получиха осмокласниците на СУ „П. Р. Славейков“. Училището отвори за пореден път врати за своите възпитаници от новата паралелка с профил „Чуждоезиков – английски език“. В съответствие с разпоредбите на училището и противоепидемичните мерки, те получиха специално подготвен поздравителен клип от най-големите ученици на училището.
С много настроение, усмивки и напътствия за „оцеляване“ в гимназиален етап, дванадесетокласниците подкрепиха своите най-малки съученици да започнат с ентусиазъм, оптимизъм и с цялата си енергия новата, различна учебна година. Не липсваше и виртуалното похапване на морков. Въпреки неизвестността и очертаващата се динамика на предстоящите месеци, осмокласниците и техният класен ръководител, г-жа Мариана Симова, заявиха категорично желание за успешен старт на присъственото обучение и ползотворна работа, а настроението в първия учебен ден бе наистина празнично.

Добре дошли в СУ „П. Р. Славейков“, осмокласници, и да е вълнуваща и успешна новата 2020/2021 учебна година! На добър час и попътен вятър на всички!

Comments are closed.