Коледно виртуално шоу

Коледа е празникът, който дава най-много топлина и уют в дома и семейството. И тъй като СУ „П. Р. Славейков” е едно огромно семейство, от началото на месец декември учениците от 9 до 12 клас започнаха подготовка за най-светлите празници – Коледа и Нова година. С вдъхновение и много желание Славейковци работиха неуморно, за да подготвят уникално Коледно виртуално шоу, изпълнено с положителни емоции и настроение.
Участват много ученици, устремени да запазят Коледния дух и независимо от това, че няма да празнуват тази година заедно, решиха да заредят с енергия всички около тях. Славейковци поднасят Коледни вечерни новини, представят репортажи за традициите и обичаите на Коледа в различни страни – Германия, Гърция, Лапландия и разбира се, България, рецитират Коледни стихове, показват изложба на ученици от 1-9 клас. Специално за виртуалния празник Божидар Димов написа и изпълни Коледната песен – „Вълшебна Коледа”.
С Коледните празници идват добрите думи, хубавите усмивки и сбъднатите мечти. Екипът от учители и ученици на СУ ”П. Р. Славейков” ви пожелават една вълшебна Коледа и вдъхновяваща Нова Година.

Comments are closed.