Клуб ”Работа с Photoshop”

През учебната 2011/2012 г. по проект ”УСПЕХ” в училище ”П. Р. Славейков” бе сформиран и работи клуб ”Работа с Photoshop”. В него се включиха ученици от 5 клас, чието желание бе да се запознаят с възможностите за работа с програмата Photoshop.

С интерес усвояваха основните инструменти за създаване, рисуване и интерактивна редакция на текст и дигитални изображения. Разнообразието от филтри, предлагани от програмата, бяха използвани по своеобразен начин от учениците, а създаването на проекти им доставяше удоволствие и удовлетворение от приложението на наученото.

В края на годината се проведоха представителните изяви на клуба, съвместно с клуб ”Изготвяне на презентации, клипчета”. На тях бяха поканени да присъстват четвъртокласниците от училище ”П. Р. Славейков” и съучениците на участниците от петите класове. По завладяващ начин бяха представени най-атрактивните и красиви проекти, сътворени през периода на обучение.

Презентацията, изготвена за представителните изяви, излъчването на самите участници и не на последно място – реализираните от тях проекти, бяха посрещнати с голям интерес и въодушевление от публиката.

Comments are closed.