Директорът награди победителите от Математическото състезание „Иван Салабашев“

Директорът на училището Георги Георгиев награди призьорите от математическото състезание „Иван Салабашев”, класирали се от първо до трето място. „Гордеем се с вас, талантливи малки и големи математици. Има много изкуства, които украсяват ума на човека. Нито едно от тях не го украсява и разхубавява така, както изкуствата, които се наричат математически. Продължавайте все така напред и нагоре“, каза г-н Георгиев.
Победителите получиха грамоти и предметни награди.
При най-малките математици - първокласниците, на първо място, с максимален брой точки, е Тодор Тодоров. На второ място е Симеон Михайлов, а четирима си делят третото място. Това са Алекс Николов, Владислав Георгиев, Дивна Костадинова и Теодор Тодоров.
Доменик Георгиев води при второкласниците. Катерина Колева е втора, на трета позиция са Николай Рачев и Румина Руменова.
Класирането в трети клас е следното: на първо място е Иван Киров, следван от Витомир Тодоров и Рая Велева – на втора позиция, трети е Виктор Симеонов.
Петър Руменов Василев оглави класацията при четвъртокласниците. На второ място е Мартин Комитов, трети е Николай Атанасов.
Александър Атанасов е лидер при петокласниците, а Самуил Василев – при седмокласниците. Младен Недев е втори.
Честито на победителите!

Comments are closed.