Благотворителен шоу спектакъл „Заедно за Коледа“ /СНИМКИ/

В навечерието на Коледа, заразени от добрите дела на благотворителния фестивал в подкрепа на свои съученици със специални образователни потребности, учениците от Театрално студио и приятели бяха подготвили искрен Коледен подарък – шоу спектакъл със смях до сълзи и радостни емоции за всяка душа.
Сред коледен блясък и весело настроение младите театрални надежди от 7, 10 и 11 клас представиха скечове, песни, танци и с топли думи отправиха послание за топлина и светлина, за приятелство и обич през настъпващата Нова година.
Коледно тържество няма как да мине без Дядо Коледа. Белобрадият старец тази година бе избрал да си почине на Хаваите, затова под червения кожух бе обул къси панталонки, а вместо ботуши, зашляпа по сцената с джапанки. Забавният дрескод на Дядо Коледа предизвика небивали бъркотии сред Снежанките му, много усмивки и положителни емоции сред зрителите.
„Скъпи приятели, днес сме на прага на вълшебни дни, когато изпращаме старото и посрещаме новото... Време на големи желания, малки радости и много любов...Пожелаваме Ви прекрасни мигове изпълнени с доброта и топлина, дадена и получавана! И нека вълшебствата са не само през този месец, но и всички останали да са изпълнени с доброта и щастие!“, бяха заключителните думи на водещите.

Comments are closed.