Ателие „Творчеството на боичките”

 

Първокласниците от ателие „Творчеството на боичките” с ръководител Наталия Георгиева проявиха завидно творческо въображение и естетически вкус. През цялото време с интерес усвояваха различни техники и ги прилагаха в своята изобразителна дейност. Чрез отпечатване сътвориха чудесни пеперуди, с използване на различни материали и техники, изобразиха морския свят, пренесоха се в света на приказките, в Космоса и показаха как си представят бъдещето.

Децата от атиелието притежават силен стремеж към себеутвърждаване и изява и затова резултатите им не закъсняха. На  Международното изложение „Пчеломания” Божидара Желчева получи грамота и награда.

Награда получи и друг участник от проект „Успех” – Денислав Вичев бе отличен в конкурса „Моят чист и красив град Добрич”.

Своето творчество учениците представиха на Великденска и Пролетна изложби във фоайето на училище. Освен рисунки, децата показаха и украсено пролетно дърво

с великденски писани яйца.

Проектът приключи с пленер в Двореца и Ботаническата градина в  град Балчик, където изобразиха по свой начин едно от най-живописните кътчета в България.

Comments are closed.